• Administratie die u begrijpt

  Lees hier meer..
 • We zijn er (bijna) altijd voor u

  Lees hier meer..
 • Betrouwbare partners

  Lees hier meer..
 • Administratie die u begrijpt

  Lees hier meer..
 • DAL Advies verzorgt uw administratie

  Lees hier meer..
 • Wilt u langskomen? Geen probleem!

  Lees hier meer..
 • Even voorstellen

  Wie zijn wij?

  Alle firmanten van, van Dijck,  Achten & Lenders kunnen bogen op een jarenlange ervaring op het gebied van administratieve, financiële en ondersteunende dienstverlening.

  Mogen wij ons even voorstellen:

  Jan F.M. van Dijck

  Na het voltooien van mijn opleiding ben ik 13 jaar werkzaam geweest bij een accountantskantoor voor agrarische- en MKB bedrijven. Na het doorlopen van alle disciplines op dit accountantskantoor ben ik overgestapt naar het bedrijfsleven en ben bij een groot recreatieconcern jarenlang actief geweest als manager finance. Bij dit recreatieconcern heb ik ook veel te maken gehad met het managen van verschillende activiteiten in het MKB waaronder detailhandel en horeca.

  In 2004 heb ik besloten om mij zelfstandig te vestigen wat in 2008 geresulteerd heeft in een samenwerkingsverband met onderstaande partners in DAL-advies.

  Maurice L.G. Achten

  Ik heb mijn studie afgerond met een FB (Federatie Belastingconsulent) opleiding en ben gedurende enkele jaren werkzaam geweest in diverse accountantsorganisaties

  Sedert 1999 ben ik eigenaar van een administratie- en advieskantoor, vooral werkzaam in de MKB-sector, met veel aandacht voor zaken in organisatorische en management sfeer. In 2006 ben ik gaan samenwerken met mijn huidige zakelijke partners.

  Peter G.J.M. Lenders

  Na mijn opleiding ben ik 12 jaar werkzaam geweest op een accountantskantoor, met specialisatie  met name in de agrarische sector: intensieve veehouderij en plantenteelt. Daarna ben ik 13 jaar werkzaam geweest als controller in een internationaal agrarisch concern.

  Vanaf 2006 ben ik als zelfstandige werkzaam met administratieve en management ondersteuning voor bedrijven en heb ik ervaring opgedaan in de MKB sector. Al spoedig vanaf het begin heb ik samenwerking gezocht met mijn huidige zakelijke partners.

  Jan F.M. van Dijck

  Jan F.M. van Dijck

  "Dal Advies... tot in de puntjes."

  Maurice L.G. Achten

  Maurice L.G. Achten

  "Durf te ondernemen!"

  Peter G.J.M. Lenders

  Peter G.J.M. Lenders

  "Dicht bij de ondernemer; in goede én slechte tijden."